Bemutatkozás

A Szabó és Schmid Kft. 2003 óta foglalkozik a gránitkőzettel, ezen belül legfőképp sírkőkészítéssel.

Ma a Szabó és Schmid Kft munkatársaival és innovatív műszaki felszereltségével az első azon kevés üzem közül, amely síremlékeit elsősorban gránitból készíti.

A cégünk jelenleg az egész világból szerzi be nyersanyag-szükségletét. Az áru 30 százaléka Indiából, körülbelül 25-25%-a Skandináviából és Dél-Afrikából, 15%-a pedig Brazíliából és Ázsiából érkezik.

Megbízható szaktudás, szorgalom és kitartás, de emberi harmónia is hozzájárult ahhoz, hogy a vállalkozás ma teherbíró alapokon nyugodhat. A példás partneri viszonyt jelenleg és a jövőben is Szabó Péter ügyvezető és a Schmid család együttműködése őrzi, de természetesen a Cégünk az ügyfelekkel ápolt több éves kapcsolata is. 

Rengeteg szakmai tapasztalatának, korszerű megmunkálási technikájának, kiváló forma- és kifejezési ötleteinek köszönhetően a Szabó és Schmid Kft. az új évezredben is a magas minőségi színvonalú síremlékek garanciája.

Célunk, hogy termékeinkkel hozzájáruljunk a temetkezési kultúra fejlődéséhez és ápolásához.

Ennek során különös hangsúlyt fektetünk a síremlék egyéni és személyes kifejező erejére, hogy az elhunyt jellemének és személyiségének méltó módon állítson emléket.

Törekszünk arra, hogy anyagaink, formáink és szimbólumaink a lehető legnagyobb érzékenységgel feleljenek meg ezeknek az igényeknek. Az eredmény olyan síremlék, amely érzelmet fejez ki kő alakjában.

Mi a segítünk Önnek abban, hogy személyes érzései olyan síremlékben öltsenek testet, mely méltó az elhunyt teljes személyiségéről alkotott elképzeléséihez.

Szolgáltatásaink

Az egész ország területére vállaljuk sírkövek készítését, szállítások. Budapest 40 kilométeres körzetében ingyenes helyszínre szállítás.

Garancia: gránit sírkövek esetén 10 év (csak abban az esetben, ha cégünk végzi az estleges sírkőbontást és saját telephelyén való tárolást)

Süllyedésre 3 év garanciát vállalunk.